Corporate Identity MindYourPeace

MindYourPeace bygger på insikten om att allt och alla ingår i ett sammanhang. Att var och ens förmåga till ansvarstagande, kreativitet, kommunikation och samarbete är helt centralt för en organisations effektivitet, prestation och överlevnad.

MindYourPeace drivs av Pia Wetterberg som har en gedigen erfarenhet både av ledarskap och ledningsgruppsarbete. Hon är utbildad i en rad beteendevetenskapliga ämnen och är samtalsterapeut och yogalärare. MindYourPeace arbetar med organisationsutveckling, ledarskapsutveckling, chefscoachning och samtalsterapi. MBSR Yoga Terapi och Reiki är viktiga inslag för Mindfulness.

Allt detta – och företagets personlighet – skulle fångas i en logotyp och en grafisk identitet. Och jag är oerhört stolt över att Pia vände sig till mig. Jag började med att ta fram en färgpalett. Identitetsfärger som uttrycker MindYourPeace värdegrund och som tydliggör kommunikationen kring företagets tjänster. Primär färg blev den intensivt lila ”Astral aura” som står för nytänkande och stärkt självkänsla. Lila tillhör kronchakrat. Primär färg blev även den svagt mintgröna ”Sprout green” som stärker och gör skillnad så att individ och organisation mår bra, spirar och växer på ett sunt sätt.

Logotypen är modern i sin form. Ordbilden säker, trygg och stabil. Med en twist av hippie/healern Pia, med en spirande grön kvist – lätt som en fjäder!

Medan Pia var på Yogakurs i Spanien designade jag hemsidan. Pia skrev själv sina texter. När hon kom tillbaka igen, åkte vi direkt in i fotostudio och tog professionella bilder till hemsida och marknadsföring, med rätt uttryck och image. Tillsammans gjorde vi en modern hemsida med tydligt och relevant innehåll. En blogg där Pia kommer ge viktig branschinformation, berätta om nyheter och delge läsarna sina egna erfarenheter.

December 2015 var grafisk profil och hemsida klar för lansering.

PiaK_MYP_grafisk profil