Grafisk identitet för MindYourYogini

Den nya webbshopen MindyourYogini.se ska inspirera moderna, medvetna kvinnor till att träna och må bra. Här erbjuds omsorgsfullt handplockade produkter från hela världen som gör yogan och livet runt omkring lite roligare. I skapandet av den grafiska identiteten och paketeringen av webbshopen så tog jag fasta på det dekorativa och vackra. Ett stilfullt formspråk med hippieinfluencer som speglar grundaren Pia Wetterbergs personlighet och affärsidé. Logotypen skulle också ha en samhörighet med systerbolaget Mind Your Peace, så därför återfinns bladet i nya logotypens ornament.

Utdrag ur MindYourYoginis grafiska profil

Här är bilder från stylingen av Evelina Andersson, logotypen och ett urval imagebilder tagna av fotograf Klas Svensson, MIM Bild.

Sminkösen Evelina Andersson stylar Pia inför fotograferingen hos MIM Bild.  Pia Wetterberg, grundare till MindYourYogini.  Pia Wetterberg visar kläder till MindYourYogini  MindYourYogini logotyp  Smycken och accessoarer hos MindYourYogini  Evelina Andersson stylar Pia Wetterberg  Yogalivet hos MindYourYogini