Webbdesign med e-handel

Trofé är ett starkt svenskt varumärke med anor. Här älskar man naturlig enkelhet och inspireras av modern, funktionell design. Med filosofin Prisvärd Perfekt Passform erbjuder Trofé ett brett sortiment underkläder, sov- och myskläder, konfektion och badkläder. Målgruppen är kvinnan mitt i livet med känsla för färg och form och som vill känna sig snyggt och bekvämt klädd.

2016 var året då nye VD:n Per Johnsson ledde företaget in i framtiden. En ny och modern hemsida som inspirerar och guidar såväl återförsäljare som slutkund till rätt val. Som blir navet i lanseringar av nyheter, som ger inspiration och förslag till matchande outfits och som blir en möjlighet att skapa en attraktiv känsla kring varumärket. Dessutom ville man ge återförsäljare chansen att lägga beställningar snabbt och enkelt genom en e-handelsfunktion på sajten.

Jag är glad och stolt över att uppdraget att designa nya hemsidan gick till mig! Efter intensivt arbete – och roligt samarbete med Trofés egen form- och färgstarka kreatör Annica Svensson – publicerades den nya sidan i september 2016. Grattis och lycka till med hemsidan och med nya relationsskapande kanalerna Facebook, Instagram och Pinterest! // Pia K.

Blue responsive web design with grid behind