CLOSE
Till toppen
PiaK Strategisk Designbyra

En strategisk designbyrå

Jag heter Pia Kennborn och jag hjälper företag att tydliggöra helhetsupplevelsen av sitt varumärke. Jag ser helt enkelt till att en enhetlig och särskiljande varumärkesbild lyfter fram ditt företags produkter och tjänster genom hela kundresan, och på alla plattformar.

Jag har en
bakgrund som bland annat VD på reklambyrå, marknadschef och kreativ ledare. Mitt företagande bygger jag på personliga relationer, bästa möjliga service, en sprudlande energi och ett genuint intresse för mina kunders verksamheter. Efter 20 år som entreprenör brinner jag fortfarande precis lika mycket för affärsutveckling och att skapa nya, spännande och annorlunda designkoncept som ger mätbar effekt för ditt varumärke.

Pia K är
en liten strategisk designbyrå med stor kapacitet, vilket ger hög tillgänglighet och korta beslutsvägar. Vid större uppdrag kallar jag in resurser från mina idéstarka och kompetenta samarbetspartners, som alla levererar upplevelser utöver det vanliga. Här finns kompetenser inom en mängd områden: copy/UX-writers, grafiska formgivare, 3D designers, UX-designers, webbutvecklare, illustratörer, fotografer, filmare, stylister, arkitekter, inredningsarkitekter, SoMe/digitalstrateger och affärsutvecklare. Självklart behåller du en kontaktperson – mig – medan jag sammanställer den vassaste arbetsgruppen för varje enskilt uppdrag.

Dagens utmaningar är komplexa för dig som marknadschef och VD. Det krävs mod, aktuell kunskap och ett innovativt och kompetent team för att bygga ett starkt varumärke – och jag hjälper dig gärna. Hör av dig till mig och
berätta om ditt företag och om dina tankar kring vägen framåt. Låt oss tillsammans diskutera olika sätt att positionera och differentiera ditt varumärke gentemot andra aktörer. Omvandla er värdegrund och unikitet till omsorgsfull kommunikation som väcker känslor. Låt oss göra intryck och avtryck i människors medvetande – och ta ditt företag till uppsatta mål.

Slå mig gärna en signal
– du är varmt välkommen! // Pia K