CLOSE
Till toppen
PiaK Strategisk Designbyra

En strategisk designbyrå

Jag heter Pia Kennborn och hjälper företag att tydliggöra helhetsupplevelsen av sitt varumärke, ofta kallat Brand Experience Design. Jag utgår ifrån ett gediget strategiarbete och berättar äkta, starka historier med fokus på visuellt intryck och designupplevelse. Jag tar ansvar för att en enhetlig och särskiljande varumärkesbild lyfter fram dina produkter och tjänster genom hela kundresan, och på alla plattformar.

Jag har en
bakgrund som bland annat VD på reklambyrå, marknadschef inom fackhandel och kreativ ledare på flera inhouseavdelningar. Mitt företagande bygger jag på personliga relationer, bästa möjliga service, en sprudlande energi och ett genuint intresse för mina kunders verksamheter. Efter 20 år som entreprenör brinner jag fortfarande precis lika mycket för allt vad affärsutveckling heter. Det roligaste jag vet är att få vara med och skapa nya, spännande och annorlunda helhetskoncept som ger tydliga, mätbara resultat för ditt varumärke.

Pia K är
med andra ord en liten strategisk designbyrå med stor kapacitet, vilket ger hög tillgänglighet och korta beslutsvägar. Vid större uppdrag kallar jag in resurser från mina idéstarka och oerhört kompetenta samarbetspartners, som alla levererar upplevelser utöver det vanliga. Här finns spetskompetenser i allt du kan tänkas behöva: copy/UX-writers, grafiska formgivare, 3D designers, UX-designers, webbutvecklare, illustratörer, fotografer, filmare, stylister, arkitekter, inredningsarkitekter, SoMe/digitalstrateger och affärsutvecklare, för att nämna någraSjälvklart behåller du en kontaktperson – mig – medan jag sammanställer den vassaste arbetsgruppen för varje enskilt uppdrag.

Dagens utmaningar är komplexa för dig som marknadschef och VD. Det krävs mod, relevant kunskap och ett innovativt och kompetent team för att bygga ett starkt varumärke – och jag hjälper dig gärna. Hör av dig till mig och
berätta om ditt företag och om dina tankar kring vägen framåt. Låt oss tillsammans diskutera olika sätt att positionera och differentiera ditt varumärke gentemot andra aktörer. Omvandla just er värdegrund och unikitet till omsorgsfull kommunikation som väcker känslor. Låt oss göra intryck och avtryck i människors medvetande – och ta ditt företag till uppsatta mål.

Slå mig gärna en signal
– du är varmt välkommen! // Pia K