CLOSE
Till toppen
Piak Strategi Design Styling

Jag presterar bäst om jag får vara involverad och närvarande i ditt företag. Ju bättre jag lär känna er verksamhet, desto mer proaktiv och träffsäker blir jag.

Låt mig bli ditt strategiska bollplank när det gäller varumärkets värden, positionering på marknaden och erbjudande. Ge mig gärna förtroendet att skapa er logotyp och grafiska identitet liksom att designa trycksaker, emballage och butikskoncept. Hitta den rätta formen och tonen i er kommunikation med målgrupperna. Och guida dig till hur och var du ska bygga företagets varumärke, skapa relationer, inspirera, informera och interagera på ett sätt som leder till positiva resultat.

 

Strategisk rådgivning

För att ditt företag ska nå affärsmålen är det viktigt att arbeta fram en rak och konkret färdplan i form av varumärkesplattform och en kommunikationsstrategi. Ett tydligt verktyg för alla medarbetare där innehållet differentierar och skapar konkurrensfördelar. En intressant berättelse värd att lyssna på och som skapar en kundupplevelse som leder till positiv förändring.

Den digitala utvecklingen förändrar marknaden och kundresan och det kräver såväl långsiktighet som förmåga att agera snabbt i många olika kanaler. Genom kontinuerlig utbildning i digital marknadsföring och kommunikation i sociala medier håller jag mig uppdaterad i en värld i ständig förändring.

Grafisk design

Ett starkt varumärke har en tydlig identitet som speglar företaget och ökar attraktionskraften. Att identifiera ditt företags värden och skapa en logotyp och en grafisk identitet genom färger, former, tonalitet, typografi och material är min främsta styrka.

Att sedan designa trycksaker, webbplatser, videos och skapa kommunikation med ett innehåll som intresserar, inspirerar och leder till positiv förändring är min drivkraft. Min portfolio är fylld med exempel!

Styling

Med en unik och lång erfarenhet från färgbranschen tar jag fram färgkartor, och färgsättningar samt bygger/stylar inredningsmiljöer för foto och film. Jag hämtar kunskap och inspiration från Europas ledande design- och inredningsmässor och deltar i retail- och trendseminarier. Mina trendrapporter inspirerar såväl kunder som influencers.

Jag tar fram butikskoncept och skapar inspirerande och säljdrivande exponeringar för alla former av inredningsbutiker. Dessutom inreder och stylar jag kontor, offentliga miljöer och privata bostäder.