CLOSE
Till toppen
Piak Strategi Design Styling

Låt mig bli ditt strategiska bollplank när det gäller varumärkets värden, positionering på marknaden och erbjudande. Ge mig förtroendet att skapa logotyp och visuell identitet. Hitta den rätta formen och tonen i er kommunikation med målgrupperna. Och guida dig till hur och var du ska bygga företagets varumärke, skapa relationer, inspirera, informera och interagera på ett sätt som leder till positiva resultat.

Att skapa trycksaker med den rätta känslan utifrån ditt varumärkes kultur och värden är min hemmaarena. Men idag jobbar jag lika gärna med digital affärsutveckling och strategisk marknadsföring i sociala medier.

 

Insikt och kreativt strategiarbete

För att ditt företag ska nå affärsmålen är det viktigt att arbeta fram en rak och konkret färdplan i form av varumärkesplattform och en kommunikationsstrategi. Ett tydligt verktyg för alla medarbetare där innehållet differentierar och skapar konkurrensfördelar. En intressant berättelse värd att lyssna på och som ger en kundupplevelse som leder till positiv förändring.

Den digitala utvecklingen förändrar marknaden och kundresan och det kräver såväl långsiktighet som förmåga att agera snabbt i många olika kanaler. Genom kontinuerlig utbildning i digital marknadsföring och kommunikation i sociala medier håller jag mig uppdaterad i en värld i ständig förändring.

Design och innovativ kommunikation

Ett starkt varumärke har en tydlig identitet som speglar företaget och ökar attraktionskraften. Att identifiera ditt företags värden och skapa en logotyp och en grafisk identitet genom färg, form, tonalitet, typografi och materialval är min främsta styrka.

Att designa trycksaker, UX-baserade webbplatser och videos – som kommunicerar ett innehåll som intresserar, inspirerar och leder till positiv förändring – är min drivkraft. Min portfolio är fylld med exempel!

Färgsättare och inredningsstylist

Med en unik och lång erfarenhet från färgbranschen tar jag fram färgkollektioner, och färgsättningar samt bygger/stylar inredningsmiljöer för foto och film. Jag hämtar kunskap och inspiration från Europas ledande design- och inredningsmässor och deltar frekvent i retail- och trendseminarier. Mina trendrapporter inspirerar såväl kunder som influencers.

Jag tar fram butikskoncept och skapar inspirerande och säljdrivande exponeringar för alla former av inredningsbutiker. Jag inreder och stylar även kontor, offentliga miljöer och privata bostäder.