CLOSE
Till toppen
Piak Strategi Design Styling

Jag hjälper dig stärka varumärket från strategi till design på alla plattformar:

 

Kreativt strategiarbete

Varumärkesplattform och kommunikationsstrategi

Det blir enklare att nå ambitiösa affärsmål om man utgår från en stabil grund – som en detaljerad varumärkesplattform och en genomtänkt kommunikationsstrategi. Essensen sammanställs i glasklara guidelines, som är bland de bästa verktygen du kan ge dina medarbetare, och i förlängningen hjälper det era kunder att inse värdet på ert erbjudande.

 

Marknadsstrategi

En grundlig analys av marknad och målgrupper underlättar den strategiska planeringen av kanalval och aktiviteter. Jag är van att upprätta marknadsplaner utifrån relevanta målsättningar, leda workshops och hålla presentationer som förankrar strategier och kreativa koncept hos medarbetare, ledningsgrupp, styrelse och ägare.

 

Konceptutveckling

Jag är en affärsdriven konceptutvecklare. En entreprenörssjäl som tänker kundorienterat och syftesdrivet. Som vill bygga ditt varumärke med äkta innehåll och starka upplevelser som lyfter fram dina produkter och tjänster genom hela kundresan. Ditt företags berättelser är värda att lyssna på och ska kännas både roliga och viktiga att berätta vidare. På så sätt får vi ordentlig genomslagskraft.

 

Strategisk hållbarhetskommunikation

Att som företag ta ansvar för miljön och bry sig om omvärlden är idag en självklarhet. Men hur man bäst lägger upp den strategiska planen och kommunicerar hållbarhet på ett ärligt och tydligt sätt kan vara en riktig utmaning. Jag hjälper dig med allt ifrån intern implementering till extern hållbarhetskommunikation.

 

Bygga varumärke i Sociala medier

Många företag har nått framgång genom ett kraftigt fokus på Sociala Medier, och det är inte ovanligt att avsätta lika stora resurser här som till all övrig marknadsföring sammanräknat. Vill du veta mer om hur och varför, så föreläser jag gärna om hur man kan använda Sociala Medier för strategiskt och långsiktigt varumärkesbyggande.

 

Design och innovativ kommunikation

 

Kreativ ledare

Jag är van att leda kreativ team och tror på inkluderande och inspirerande ledarskap. Jag välkomnar idéer och initiativ och uppmuntrar viljan att lära och tänka nytt. Min erfarenhet säger mig att en trygg miljö med tydliga planer och mål är den bästa grogrunden för riktigt starka idéer.

Att rekrytera rätt kompetens till en inhouse reklamavdelning kan vara ett eldprov. Ge mig gärna uppdraget att hitta rätt kompetenser för att producera content internt – och för att förmedla kontakt med välvalda externa resurser.

 

Logotyp & Grafisk Identitet

Ett starkt varumärke har en tydlig identitet som speglar företaget och ökar attraktionskraften. Att identifiera ditt företags värden och utifrån dem skapa en logotyp och en grafisk identitet genom färg, form, tonalitet, typografi och materialval är min expertis.

 

Grafisk och digital produktion

Att designa trycksaker, UX-baserade webbplatser och videos som kommunicerar ett  innehåll som intresserar, inspirerar och leder till positiv förändring – det är verkligen min hemmaplan. Se gärna exempel från min portfolio!

 

Färgsättning och inredningsstyling

 

Under många års närvaro i färgbranschen så har jag skapat oräkneliga färgsättningar, fotostylingar och färgkollektioner för både interiöra och exteriöra miljöer. Jag besöker årligen europeiska inredningsmässor som Salone del Mobile och Maison & Objet  och trendseminarier genom Colour House och PEJ gruppen.

Jag tar också fram butikskoncept och skapar inspirerande och säljdrivande exponeringar.