CLOSE
Till toppen

Pia-K Strategi och Design

Pia K nominerad till Publishingpriset

Idag fick jag veta att MicDrop-filmen vi gjort åt Caparol nominerats till Publishingpriset i kategorin Varumärkesfilm. Hela gänget bakom produktionen är så glada och stolta!

Filmen är den första i en serie innovationsstories där vi berättar om Caparols forskningsprojekt för produkter med hållbara och effektiviserande egenskaper. Filmerna avslutas med att en anställd projektledare gör en micdrop: ingenting mer behöver sägas eller göras – DAW och Caparol leder utvecklingsarbetet för bättre hälsa och arbetsmiljö för målare.

Projektet Capafree startade utifrån omtanke om målarens hälsa, eftersom konserveringsmedel kan leda till allergiska besvär. Att man dessutom skulle lyckas utveckla en konserveringsmedelsfri färg med längre hållbarhet än vanlig väggfärg, blev fullständigt banbrytande. Se gärna filmen här!

 

Filmen är gjord av Pia K på uppdrag av Caparol och i arbetsteamet ingår: Per Törnqvist DAW (uppdragsgivare), Klas Svensson MIM Bild (foto/film), Jesper Mossberg (Manus), Adam Högblom (mask), Daniel Medin Ljudbyrån (Ljuddesign/produktion), Erik Gullbransson EMG (skådespel).