CLOSE
Till toppen

Pia-K Strategi och Design

Nytt kommunikationskoncept för säkerhetsföretag

Den största förmånen i mitt arbete är att jag får insikt i många olika branscher. Lära känna människor som brinner för verksamheter så olika min egen. Mats Olsson, VD för Defendor och tidigare VD för MilSec, är en man med oerhörd pondus och kunskap om säkerhetsbranschen. Varje gång vi träffas berörs jag starkt av hans berättelser från verkligheten. Och det har blivit några gånger, för vi har arbetat ihop i närmare tio år.

Defendor annonskampanj i Polistidningen design Pia K

Defendor annonskampanj i Polistidningen design Pia K

Nu har jag utvecklat kommunikationskonceptet i marknadsföringen mot polisväsendet. Vi förstärker den lokala förankringen genom bilder på platser i Sverige, och visar polisens vardag och arbetsmiljö genom tonade bilder på situationer och hotbilder. Annonserna kommer utvecklas under året som följer och kompletteras med mer information på Defendors hemsida. // Pia K.